0

Om de Populære Loom Bands Armbånd?

Hvorfor er “Loom Bands” armbånd en af ​​de mest populære legetøj & accessoires i verden i øjeblikket?

I denne moderne tid, hvor selv små børn leger med tabletter og unge teenagere, der lever og ånder for sociale medier, synes nysgerrigheden efter at finde hemmeligheden bag Loom Bands.

Både legepladser og stuer er under invasion fra de farvede Loom Bands. Børn tilbringer timer med at vride dem til armbånd eller nøgleringe. Forældre bliver træt af at samle dem op bagved sofaer og fra gulvet. Nogle skoler har endda forbudt dem, efter eleverne brugte dem som våben (skyde skyts).

The Rainbow Loom Bands armbånd og væver rammer, som det originalt hedder, er en plastik anordning til drejning/vævning af de små elastikker til smykker. Du kan kombinere det med ure i søl og guld, og mange andre accessoires. Loom Bands har solgt mere end fem millioner enheder på verdensplan. Alene omfanget af manien kan ses i statistik for Amazon. Alle 30 af de bedst sælgende legetøj er på den ene eller anden måde Loom Band relateret. Produkterne topper salgslisten for hver aldersgruppe undtagen under 2 år.

Kendte & Børn bærer Loom Bands

Hertuginden af ​​Cambridge bar et Loom armbånd på hendes seneste tur til New Zealand, og David Beckham, One Direction, Harry Styles og Hertuginden af ​​Cornwall har gjort det samme.

Børn bruger Loom Band væve rammer, eller deres egne fingre, til at flette de farvede bånd i emner såsom armbånd, halskæder og charms. De bruger snesevis af forskellige designs, anbefales på YouTube og fra mund til mund, herunder “fiskehale”, “Dragon skala” og “omvendt hexafish”. Mere ambitiøse projekter omfatter Sjippetove, animalske former og endda en dragt båret af amerikanske tv-vært Jimmy Kimmel.

De flerfarvet Loom Bands sælges for så lidt som 25-40 kr. for 600 stk. Rainbow væve rammer, og Loom Band startpakke, der indeholder alt til begynderen – kan fås fra 40 til 100 kr. I en alder, hvor legetøjs markedet er domineret af mere komplicerede legetøj og dyre computerspil, der alle bakket op af dyre marketingkampagner, hvordan er de blevet så populære?

Rainbow Loom Bands blev opfundet i 2011

Rainbow Loom Bands blev opfundet i 2011 af Cheong Choon Ng, en malaysisk-fødte tidligere sikkerhedssele teknologi udvikler fra Michigan, der lagde mærke til hans døtre flettede almindelige elastiker over deres fingre til at lave armbånd. Ng prøvet det, men hans egne fingre var for stor, så han byggede sig en “loom” – en teknologi kendt af tøj handel i hvert fald siden det 15. århundrede – ved hjælp af stifter og en træ plade. Hans døtre var imponerede over redskabet, og de mere indviklede mønstre dette tilladt.

Ng udviklet en plastik version, og etablere en virksomhed til at fremstiller dem, investere ca. 60.000,-. Han fik en legetøjsbutik til at bestille sit produkt, og efter det blev udsolgt inden for et par timer, blev mange andre butikker opmærksomme på dets potentiale. Det blev spredt derfra og Loom Bands kan nu ses i skoler og hjem rundt om i Storbritannien, USA, Danmark og resten af verden.Postet by Moeller via AdSet linkbuilding network