0

Skal du give din partner dyre gaver?

I et parforhold er det vigtigt at vise hinanden at man synes parforholdet er vigtigt. Det kan man gøre på mange måder og det behøver ikke nødvendigvis være dyre gaver, som eksempelvis dyre guld armbånd eller halskæder i luksusklassen.
Vi taler nemlig alle et forskelligt kærlighedsprog og derfor har vi også forskellige måder at føle os elsket på.
Der er 5 primære kærlighedssprog:

  • Gaver – det kan være dyre luksus ure eller små ting som viser at vi tænker på hinanden
  • tid  – tid til at være sammen
  • Nærvær og berøring – det er være fysik sammen
  • Ord og kommunikation – kærlige ord betyder meget for nogle
  • Tjenester – altså ting vi gør i hverdagen for at være sammen

I princippet gør det ikke noget hvilket kærlighedssprog I taler og I behøver ikke at tale det samme sprog.
Men hvis din partners kærlighedssprog netop er gaver, så føler han eller sig mest elsket og værdsat hvis du viser din kærlighed med gaver, så vil det hurtigt skabe misforståelser hvis du hele tiden taler om hvor højt du elsker ham eller hun. Gaver behøver ikke at opbruge dit budget hver måned og det behøver ikke at være den sidste Louis vitton taske, guld ringe eller de nyeste Gucci solbriller. Det kan sagtens være helt små ting, som viser din kærlighed til din partner.

Tal samme kærlighedssprog og undgå parterapi

Jo mere du ved om den måde din partner føler sig elsket på, jo mere kan du gøre det din gerne vil have for at føle sig elsket. Derved kan I skabe et bedre parforhold og undgå parterapi. Det er derfor rigtigt vigtigt at kommunikere sammen og få talt om netop jeres kærlighedssprog. Mange par komme i problemer fordi de simpelthen ikke er beviste om deres partner og deres parforhold. Derfor forsøger de at give det de selv gerne vil have – så som dyre luksusvare, guld ringe og armbånd. Det er fordi de selv gerne vil have det for at føle sig elsket.
Det er bare ikke sikket at partneren har det på samme måde som dig. Derfor kan man nå rigtig langt med lidt oprigtig interesse for hinanden og lidt research af partnerens kærlighedssprog. Det er også godt for pengepungen. For tænkt nu hvis din partner bare gerne vil have lidt tid sammen med dig og du arbejder konstant og er væk det meste af tiden for at kunne tjene penge til dyre gaver? Ja, så holder parforholdet ikke ret længe og I vil hurtigt føle at der er stor afstand imellem Jer.

Derfor lyder anbefalingen herfra at undersøge din partners kærlighedssprog, så du kan bidrage med meget af det din partner gerne vil have. Så er du et godt skridt på vej til at skabe et langt bedre og mere harmonisk parforhold til gavn for dig selv, din partner og hele familien.
Det var alt for nu – jeg håber I kunne bruge det.Postet by Jonas123 via AdSet linkbuilding network