0

Skal et smartwatch være fra et stor kendt tech firma for det er godt?

Mange har en holdning, når det gælder smartwatches, at det skal være, fra et stor, internationalt kendt tech firma, før de vil købe det. Simpelthen fordi de er bange for, at købe katten i sækken. Og ja, det var rigtigt i mange år, men tiderne har også ændret sig en hel del siden. Der findes stadig en masse billige smartwatches for ukendte firmaer, der er mega ringe og ikke værd, at købe. Desuden findes der i dag også smartwatches der ikke er ret dyre, men er stadig, et ret godt køb. Endda til priser under 1000 kr., som delvis kan måle sig med en smartwatch fra mærker som Apple og Samsung, eller en af de andre helt store spillere på verdensmarked. Der er dog nogle ting, der indikere, om det er noget bras eller noget der faktisk fungere.

Sådan kan du se om en smartwatch er noget billig bras eller faktisk er pengene værd

Ligner det lort, er det lort. Den klassiske måde, at se om dit nye smartwatch er lort, er simpelthen ved, at se på det. Ligner det nemlig noget plastiklort, så er det også, plastiklort. Du kan sagtens se på dit smaratwatch om det er ordentlig lavet, eller det er en gang skrammel. For en ordentligt smartwatch er gennemført lavet og du kan føle og se på det, at det er kvalitet. Det samme den anden vej rundt. Du kan nemt se og føle, om det er dårlig lavet og, at det slet ikke,l er pengene værd.
Dårligt batteri er tegn på dårligt smartwatch. Er dit smartwatch pengene værd, kan det som altid som minimum holde strøm en hel dag, hvis du bruger det meget. Batteriet er altid en hæmsko i alt elektronik, der ikke sidder i en stikkontakt hele tiden. Desuden, kan du ikke bruge dit smartwatch til noget, hvis ikke du kan bruge det en helt dag. Du lader det op om natten, men det går slet ikke, hvis du skal lade det op midt på dagen, fordi, det ikke kan holde strøm længe nok.
Er kun på kinesisk. Har du købt et nyt og lækkert smartwatch og når du kommer hjem med det og tænder det og det er udelukkende på kinesisk, er det noget være skrammel. Det skal som minimum være på engelsk, da det er nu alligevel de færreste uden for Kina, der kan kinesisk. Langt de fleste i Danmark kan engelsk og derfor skal dit smartwatch også være på engelsk. Dog gør det ikke noget hvis du både kan bruge det på kinesisk og engelsk, men slet ikke, hvis det udelukkende er kinesisk.
Ingen nikkel. Køber du et smartwatch med metalrem, så skal det være uden nikkel. De billige smartwatches er der nikkel i metalremmen, da det er billigere, for dem at lave. Er det ordentligt lavet, så er der ikke brugt nikkel for, at spare penge. For problemet er med nikkel, er hvis du ikke allerede er allergisk over for nikkel, så bliver du det hurtigt. Desuden er nikkel forbudt i hele EU, men mange bruger det stadig, kun udelukkende for, at de kan spare penge. En seriøs forhandler, der tænkere mere på, at sælge noget ordentligt, end at sælge noget der billigt, vil altid tjekke det op. Forhandleren har et lige så stort ansvar for, at sikre der ikke er nikkel i, som dem der laver det. Derfor er der ingen undskyldning for ikke, at undersøge det og bliver en forhandler taget i, at sælge nikkel ure, så skal forhandleren trække alle sammen tilbage igen med det samme. Det kan hurtigt blive dyrt og en seriøs forhandler vil derfor altid havde tjekket det op inden.Postet by mrlarsen via AdSet linkbuilding network